GÜNAY TULUN *Darbe Yazıları: Bu Yol Padişahlığa Çıkar

15 Temmuz'dan bu yana yapılan tüm uygulamalar, Bay Recep'in padişahlığa taşınması sırasında kat edilecek yolun asfaltlanmasından ibarettir. Zaten onun da en büyük hayal ve ideali, Cumhuriyeti yıkarak padişahlığını ilan etmektir.

ÇOK YÖNLÜ BİR ÂDEMOĞLU
15 Temmuz öncesinde de malum YYKY takımı tarafından; "beyefendi, reis, emir, başkan, padişah, evliya, peygamberden de öte" ve tövbe haşa "Allah'ın tüm vasıflarını üzerinde toplamış" yani "Allah" olarak ilan edilmiş, kendisi de bunların hiçbirine itiraz etmeyerek hepsini kabullenmişti.
Bugüne dek yaptıklarına bakarsak başka yaratıkların evliyası olabilir ama Allah'ın evliyası olmasına imkân yok! Son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa sallallahu teala aleyhi vesellem efendimiz olduğuna göre, peygamber olma ihtimali de yok! Peygamberden öte, örneğin melek olmasını gözünüzün önüne getirebiliyor musunuz? Ben getiriyorum ve bu da beni çok güldürüyor.
Elinde kala kala padişahlık kalıyor. Kendisini yaptığı yolsuzluklar nedeniyle sözlü ve görüntülü CD'lerle sıkıştırmaya kalkan Fetullahçı ortaklarını tasfiye ettirir görünerek, muhalifleriyle Cumhuriyetçileri de devreden çıkarttığına göre, padişahlık için önünde biz vatanseverlerden başka engel kalmamış gibi...


Adına "başkan, cumhurbaşkanı ya da her ne derlerse desinler" şu an gidilmekte olan yolun sonu gerçekten de padişahlıktır. Padişahlıksa Türkiye Cumhuriyeti'nin sonudur.
Kendisinin âdemoğlu mu yoksa ademoğlu mu olduğuna gelince...
"Gerçek Türkler ve kendisini Türk hissedenler" ademoğlu olduğu hükmünü çoktan verdi. Sıra uyuyanların uyanmasında...

ALLAH'TAN BAŞKASINA KUL KÖLE OLMAK HASTALIKLI RUH HÂLİDİR
Allah'ın değil de bir insanın kulu hatta kölesi olmaya can atan tipler beni daima şaşırtır. Bu tür insanlardan ülkemize fayda değil, zarardan başka hiçbir şey gelmez. Bu yüzden de "Gerçek Türklere, kendisini Türk olarak hissedenlere ve Türkiye'yi seven herkese, kısaca vatanseverlere" sesleniyorum:  Gidişatı görün, uyanın, aklınızı başınıza alın ve onlar her türlü çirkin ve yasa dışı yolları uygulasalar da siz yasal yollardan ayrılmayarak bunlara izin vermeyin!

ÖLÜM OLAN YERDE BAYRAM OLUR MU 
15 Temmuz günü, bundan sonra bayram olarak kutlanacakmış. Geçin beyler, geçin! Ölüm olan yerde bayram olur mu? Üstelik ölenlerin, yaralananların, sakat kalanların sayısı bile ihtilaflıyken...

ÖLEN DÜŞMAN DA OLSA SAYGI GÖSTERMEK GEREK 
Müslümanlıkta olmayan tuhaf bir yaklaşım dillendirilir oldu.
İmamlar ölen ihtilalcileri yıkamamalıymış. Ölen ihtilalciler dinî törenle gömülmemeliymiş. Ölen ihtilalcilere dua edilmemeliymiş.  Ölen ihtilalciler hiç gömülmemeliymiş. Bu acayiplikler akla gelmeden önce gömülenlerin mezarlarınaysa tükürmeliymiş.
Bunu söyleyenlerin başını çeken de "üniversite mezunu, mimar ve İstanbul'un belediye başkanlığını yapmakta olan" Kadir Topbaş!..
Allah, hepsine akıl fikir versin!

SORDUĞUM SORUYA CEVAP ALAMADIM
"DARBE YAZILARI 3: Hedef Darbe mi Başladı" manşetli makalemdeki "Kızmazsanız Bir Sorum Var" arabaşlıklı yazıma hâlâ bir cevap alamadım. Tekrarlasam ayıp olmaz değil mi? Değilse tekrarlıyorum. Yok eğer ayıp olursa görmezden gelin lütfen!
Aynen yazıyorum:
Sakın kızmayın ama aşağıdaki sözleri ben mi söyledim? O sözlerde anlatılan eylemleri ben mi yaptım? Allah için söylesenize!..
  • Ne istediniz de vermedik? 
  • Biz iktidara gelmeden önce kaç valiniz vardı?
  • Bizden önce kaç kaymakamınız vardı, şimdi kaç tane var?
  • Biz iktidara gelmeden önce kaç milletvekiliniz vardı, bakın şimdi kaç? 
PEKİ BUNA KİM CEVAP VERECEK 
Şimdi sormak gerekmez mi!
Daha dün, “Sen parsanın tamamını lüpletiyorsun, bize bir şey bırakmıyorsun!” kavgası çıkana dek canciğer kuzu sarması değil miydiniz? Türkiye’yi ellerinizle atadığınız bu adamlarla el ele, diz dize, kalp kalbe, cep cebe ham yapmıyor muydunuz? Okullarını başımıza tac edip, onlara inanılmaz destekler çıkmıyor muydunuz? O okulda öğretmenlik yapan ilginç tiplerin bile yurt dışı elçiliklerimizin katıldığı her kutlama, anma vs törenlerinde protokolün önünde yer almasını “Türkiye Cumhuriyeti"nin büyükelçileri”ne kesin tavırlarla emretmiyor muydunuz? Yalnız Fetullah’ın örgütünü mü Millî Görüşçüleri de…
Yalan mı?
Ne yalanı? Adım “Doğruları Konuşup Yazan Adam”a çıkmış, o sıfatı size yedirir miyim? İspatı aşağıda, Buyrun!
  • Tarih: 16 Nisan 2003
    Zaman: AKalPe’nin Erdoğan Hükûmeti kurulduktan 33 gün sonrası
    Sorumlu: 59. Hükûmet
    Sorumlu Hükûmetin Başı: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
    Hükûmet’in Kaçıncı Genelgesi: Hükûmet kurulduktan sonraki ilk Dışişleri genelgesi olduğu belirtilmekte
    Genelgeyi Çıkaran Makam: Dışişleri Bakanlığı
    Dönemin Dışişleri Bakanı: Abdullah Gül
    Genelge No: 3846
    Konu: Millî Görüş hakkında düzenlenen methiyelerle birlikte mensuplarının protokola alınması ve desteklenmesi emri
    İnceleme Emrini Veren Makam: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı
    İncelemeyi Yapan Müfettiş: Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu
    Sonuç: İnceleme görevi verilen Ömer Faruk Eminağaoğlu’nun “terör örgütü üyesidir” yaftasıyla damgalanması, Yargıtay’daki görevinden alınarak önce İstanbul’a ardından Çankırı’ya sürülmesi; ev, iş, cep telefonlarının dinlenmesi ve özel hayatının lime lime edilmesi…
  • Tarih: 16 Nisan 2003
    Zaman: AKalPe’nin Erdoğan Hükûmeti kurulduktan 33 gün sonrası
    Sorumlu: 59. Hükûmet
    Sorumlu Hükûmetin Başı: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
    Hükûmet’in Kaçıncı Genelgesi: Hükûmet kurulduktan sonraki ilk Dışişleri genelgesi olduğu belirtilmekte
    Genelgeyi Çıkaran Makam: Dışişleri Bakanlığı
    Dönemin Dışişleri Bakanı: Abdullah Gül
    Genelge: 3847
    Konu: Fetullah Gülen hakkında düzenlenen methiyelerle birlikte bu cemaata mensup kişilerle okullarında görev yapanların protokola alınması ve desteklenmesi emri
    İnceleme Emrini Veren Makam: Yargıtay Başsavcılığı
    İncelemeyi Yapan Müfettiş: Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu
    Sonuç: İnceleme görevi verilen Ömer Faruk Eminağaoğlu’nun “terör örgütü üyesidir” yaftasıyla damgalanması, Yargıtay’daki görevinden alınarak önce İstanbul’a ardından Çankırı’ya sürülmesi; ev, iş, cep telefonlarının dinlenmesi ve özel hayatının lime lime edilmesi…
HÂLİ PÜRMELALİMİZ İÇİN 14 AĞUSTOS 2006 İTİBARİYLE İKİ DİLEK 
Ne mutlu gerçeği gören herkese!..
Ne mutlu Allah'tan başkasına kulluk etmeyen vatanseverlere!..

Hepsi bu kadar!




187ad-gc3bcnay2btulun2bc4b0simlik2bfotosu-1 Günay Tulun 
  • ALINTI YAPMAK İÇİN

    • Yazarlarımızın makaleleri ve Sayın Günay Tulun'a ait şiirlerin, "Radyo-TV ile diğer basın ve yayın organlarında" yayım ilkesi: Önceden haber verme, eserin aslına sadık kalma, eser sahibiyle alıntının yapıldığı yer adlarını anlaşılır bir açıklıkla belirtmektir. Yayın öncesi bildirim imkânının bulunamadığı aniden gelişen durumlardaysa nezaket gereği, [sessizliginsesi.tr@gmail.com] adresine yayın sonrası bilgi gönderilmesini rica eder; tüm yayınlarınızın başarılı geçmesini dileriz.
  • ESER EKLEMEK İÇİN

    • "Sessizliğin Sesi Grubu"yla "Yazarlar ve Ozanlar Grubu"na ait tüm basılı ya da dijital yayın sayfalarında halkımızın geniş dünya ilgisine uygun olarak her türlü konuya yer verilmiştir. Yayınlanan fotoğrafların büyük bir kısmı "Kadim Okurlarımız" tarafından gönderilmiştir. Fotoğraf ve çizgi resimlerde "İlişkinlik-Telif Hakkı" konusunda tereddüt oluştuğunda bu eserleri yayından çekme hakkımız saklıdır. "Sessizliğin Sesi Grubu"yla "Yazarlar ve Ozanlar Grubu"na ait tüm gazete, dergi, site, blog gibi yayın araçlarında yayınlanan makale ve diğer yazı türleriyle fotoğraf, resim, yorum gibi her türlü eserin; üçüncü şahıs, kurum ve kuruluşlara karşı her türlü sorumluluğu, bu eserlerin sahibi olan yazar, gönderici ve ekleyicilerine aittir. "Sessizliğin Sesi Grubu"yla "Yazarlar ve Ozanlar Grubu"nun yayın organlarına kayıt edilen ya da kaydedilmek üzere gönderilen eserlerin, telif hakları konusunda problemsiz olmaları önemli ve gereklidir. Yayın Kurulu, gönderilen eserleri yayınlamaktan vazgeçebileceği gibi, dilediği yayın organlarından birinde ya da hepsinde aynı anda ya da değişik zamanlarda yayınlayabilir, yayınlamak isteyen üçüncü şahıslara, tüzel kişiliklere ve kurumlara onay verebilir ya da onlar tarafından yayınlanmasını engelleyebilir. Yalnız şu unutulmamalıdır ki bu eserler, okura saygı kuralı gereği Türkçe kurallarına uygun olmalıdır. Yazılar yayınlandıktan sonra, yazar ya da ekleyicisi; istifa, uzaklaştırılma, çıkarılma dâhil herhangi bir nedenle yazı göndermesi sonlandırılmış olsa dahi "Sessizliğin Sesi Grubu"yla "Yazarlar ve Ozanlar Grubu Yayın Kurulları"nın oy birliği içeren onay kararı olmadan eserlerinin kayıtlarımızdan ihracını isteyemez, istediği takdirde bunun reddedileceğini en baştan bilmelidir. Gönderici ve yazarlarımızın bu konuya önceden dikkat etmeleri, ileride ihtilaf doğmaması için baştan eser göndermemeleri gerekmektedir. Yayın organlarımıza ekleme yapanlar, bu konudaki sorumluluklarını okumuş ve kabul etmiş sayılacaklardır. Uzun süre yazı göndermeyen ya da yazmayı bırakan köşe yazarlarımızın o güne kadar gönderdikleri tüm yazılar "Konuk Yazarlar" bölümüne aktarılarak yeniden yazı göndermeye başladığı güne kadar köşesi kapatılır. Köşeyi kapama ya da kapatılan köşeyi açıp açmama konusunda karar sahibi, "Sessizliğin Sesi Grubu" ile "Yazarlar ve Ozanlar Grubu"dur. İhtilaf durumunda, İstanbul'un Kadıköy Mahkemeleri yetkilidir.
  • YORUM YAZMAK İÇİN

    Sayın Okurlarımız: Yorumlarınızı; Grubumuza ait "Google, Yahoo, Mynet, Hotmail, TurTc " ve diğer posta adreslerimize göndermek yerine, "Yorum bölümü açık olan sitelerimiz"deki; yorum yazmak istediğiniz yazının alt kısmında yer alan "Yorum", "Yorum Yapın", "Yorum Yaz" veya "Yorum Gönder" tuşlarını kullanarak doğrudan kaydetme olanağınız bulunmaktadır. Yazacağınız yorumlarınızın; gecikmeksizin, anında yayına girmesini dilerseniz bu yolu tercih etmenizi, saygılarımızla öneririz.

Google'da Webler Arası ve Site İçi Arama

*TATİL ve DİNLENME
Marmara Adası
DAVRAN MOTEL

*HASTANE RANDEVU SİSTEMİ
182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi ile RANDEVU ALMA

FotoğrafımGrup Kimliğini Görüntülemek İçin Tıklayın




HABERCİDEN, "Yazarlar ve Ozanlar" ile "Sessizliğin Sesi" Gruplarına Ait Özgün Bir Kanaldır.